Topic: nike air max

ÿþDen mest fremragende forskel er luftenheden, hvilket også betyder, nike air max at Axis-modellen vil blive prissat meget lavere end den nuværende $ 160 forespørgsel af Retro. Flere farveveje er sat til at frigive på Nike snart, så tag dem ud nedenfor. Nike's Air Max 1 silhuet er tilbage -; ikke at det nogensinde forlod -; med nogle nye premium opgraderinger. Dubbede "Grey Perf" -versionen, den er helt udsmykket i gråtoner, med små perforeringer på dens underlag og hælenhed. Udstyret med flere hits af premium suede, det tjener som en lidt forhøjet model, for dem, der søger lidt mere ud af deres simplistiske Air Max 1 tilbud. Premium opgraderinger er ikke noget nyt til silhuetten i 1987, da det har været klædt i materialer, som kanvas i fortiden. Par er i øjeblikket til rådighed hos Nike for $ 130 USD, så gå over nu for at afhente din størrelse.

Viril Ablohs næste OFF WHITE x Nike-samarbejde ser ud til at have nogle officielle udgivelsesoplysninger, da Vapormax Flyknit i sort har dukket op på Nordstroms online butik. Nordstrom er den første forhandler, der har afsløret billeder af OFF WHITE x Nike Vapormax, men deres websted siger i øjeblikket udsolgt nike sko -; men rolig, du har ikke taget endnu en L lige endnu. En sort midfoot Swoosh er den eneste store forandring denne gang, da det meste af resten af dette udvalg forbliver ensartet til den første utroligt populære gengivelse. Nyd et nærmere kig på OFF WHITE x Nike Vapormax nedenfor og hold dig klar til den officielle udgivelse den 30. marts. Nikes nike air ikoniske Air Max 95 "Neon" er blevet en af de mest indflydelsesrige sneakers og farveveje i brandets historie.

I starten debuterede i en simpel, sort og hvid iteration, har Swoosh Brand tilføjet et par nye udseende med lidt mere blænding. Navngivet efter den berygtede Venus Flytrap plante, der er fremherskende i Irving Australiens hjemland, emulerer Celtics 'ledende mand evne til at lokke en forsvarer i sin egen fælde og derefter blæse forbi dem med sine håndtag. Udstyret med Zoom Air pude, en åndbar øvre og mellemsålteknologi, der er afledt af Kyrie 4, kommer Irvings nyeste basketball sneaker med en rimelig pris på $ 80. Fremhævet af et par med sort, orange og gul detaljering, vil tre nye muligheder være tilgængelige i Stateside Nike Basketball-forhandlere snart. Max Max sæson nike air huarache er i fuld gang med Air Max Day mindre end en uge væk.

Shop HNY injicerer en smule sjov i deres tomgangsløsning med deres "Wear Your Air" -hændelse, der opfordrer kunderne til at komme frem til butikken torsdag den 22. marts med deres hotteste Air Maxes i deres samlinger. Skoene bliver så fotograferet, og de bedste Air Maxes bliver valgt af personalet -; som igen giver disse personer adgang til at købe de eftertragtede sko, der officielt frigives den 26. marts. Du kan finde alle detaljer om arrangementet på deres Instagram-side. Leon James har adored Air Max 95 siden barndommen. Faktisk har denne klassiske model slået ud i en unik iteration, der er specifik for Akron-indfødte, mens han på nogle få lejligheder (LeBron 12 Low) går ud på kongens spark.

Tidligere i år fejrede Nike de berømte "Neon" 95'er som en del af #LeBronWatch-udgivelseskampagnen, og disse tidlige billeder afslører, at et LeBron 15 "Neon" kommer i opfyldelse. Nøjagtigt, når denne udgivelse endnu ikke er afsløret, men husk at holde øje med LeBrons fødder på spilledagen, da Nike SNKRS vil åbne en tegning det øjeblik han træder på banen. Selvom Air Max 97 og 98 har fået en løve andel af kærligheden, når det kommer til kvinders Air Max-udgivelser på det seneste, har Nike ikke glemt deres andre klassiske Air Max-silhuetter. Som en "Floral Camo" vil Air Max 95 slå hylder en gang i april. Skoen giver et perfekt udseende for overgangsperioden mellem vinter og forår,

Obsidian og Blue Nebula udgør den øverste halvdel af 97, mens 95 bliver tonalt dækket af en meget blødere blå, der næsten maskerer som grå. I øjeblikket er der ikke nogen frigivelsesinformation tilgængelig, men tilstedeværelsen af officielle billeder peger på en udgivelse snarere nike free end senere. Nike hylder en af de sneakers, der er ansvarlige for at sætte Air Max-linjen på kortet med denne helt nye Air Max 97-farvevej. Det er helt klart afledt af OG Air Max 1-iterationen, denne helt nye 97 anbringer i en rød mudder, sølvrør og en ellers hvid overdel. Patentlæder klæder op foran ovennævnte mudguard, hvilket giver dette nostalgiske tilbud et strejf af flare. Nye tager på OG Air Max modeller er ikke noget nyt, da vi har set, at Swoosh satte ud nye farveveje i Air http://www.bekanyenow.com/images/detail/nike-163pen.jpg Max 1 med original farveblokerende med relativ frekvens af sent.

Thumbs up