Topic: salomon x ultra 3 billig

XA Elevate benytter Salomons nyeste kjøp salomon x ultra  Contragrip gummiblanding. Lugs er svært skilt for å hjelpe til med å lette respons, grep, og gir mulighet for en mer effektiv slam og snøutløsning. Premium Wet Traction gummi er mer enn en teknologi, det er en mentalitet. Du kan rett og slett ignorere glatt terreng og lade oppover.

Den øvre delen av salomon x ultra prime fjellsko salg Elevate er konstruert med et åpent nett som gir ventilasjon until føttene, slik at de føles kjølige og tørre i løpet av en løp. Et sanselig system fungerer for å vugge foten som gir en presis og sikker passform, som arbeider med Quicklace-systemet. Quicklace-systemet er en minimalistisk og sterk blonder for en-trekkspenning for enkel på og av. Til slutt sikrer friksjonsfri blonder øynene også et raskt og enkelt trekkssystem, men eliminerer sjansene for chafing eller ubehag.

En rask tørking med pustende øvre øvre åpning gjør det mulig for foten å puste, salomon x ultra 3 billig holde den kjølig og tørr når du tar på grov terreng. Quick-bladesystemet gjør det enkelt å ta seg av og lett, mens det asymmetriske lacingsystemet gir en tettsittende og personlig passform, spesielt viktig når du tar tak i robust terreng. Dette er dekket og innpakket med SENSIFIT engineering. I tillegg er GORE-TEX utvidet komfortfottøy garantert å holde deg tørr og tilbyr et utvidet utvalg av komfort.

Sensifit-systemet arbeider for å cradle foten som gir en presis og sikker passform salomon sense marin tilbud och stabiliserer foten i omgivelsene. Et tunge deksel gir beskyttelse mot steiner og rusk fra å fertig bin inn i skoen. Det er også den ekstra funksjonen av en beskyttende gummidåsehett som gir beskyttelse mot banker og slitasje på hardere, aggressive terreng.

Thumbs up