Topic: iddelbare school basketbalcarrièr

De op harlem geboren entertainer en atleet Sheck Wes is de inaugurator van Nike's nieuwe programma, NYC Editions. Het programma viert New York City door middel van partnerschappen met lokale creatievelingen, Nike Air Presto Mujer geeft de curatoren toegang tot Nike Air Max 95 Femme klassieke Nike-silhouetten als een canvas voor zelfexpressie en reload verhalen van eigen bodem.
Met Wes, NYC Editions tips-off met een bicoastal smaak. Hij knikt naar zijn huidige leven, verdeeld tussen NYC en LA, door het vinden van gemeenschappelijkheid in een liefde voor basketbal.
Het productassortiment Adidas NMD Womens van Wes wordt gemarkeerd door twee schoenenkeuzes: een Air Max 95 en een Blazer Mid. Kleurenschema's van beide, die de opvallende oranje en LA's onmiskenbare paarse in evenwicht brengen, informeren de kleding van Sheck Wes NYC Editions. Nike Air Presto Homme In de mix zitten twee T-shirts, een T-shirt met lange mouwen, hoodie, short en pant. Allen weerspiegelen de beweging van Wes van oost naar west, en vangen een gruizige grafische esthetiek.
Nike viert de inaugurele NYC Editions-collectie samengesteld door Sheck Wes van Social Studies NYC. Het schoeisel Nike Air Max 95 Ultra Jacquard Femme zal beschikbaar zijn op 16 november in Nike-winkels en geselecteerde retailers. Een derde samenwerking tussen Nike en videogameproducent EA SPORTS levert een expressieve versie van de PhantomVSN op - en daarmee een bewijs van de passievoetballers en miljoenen fans wereldwijd voor de digitale versie van Nike Air Max 2017 Womens het spel.
De reflecterende grafische behandeling op de bovenkant van de boot is ge?nspireerd op de knoppen van de consolecontroller. Het EA SPORTS-logo verschijnt op de tong van de boot en de schoenendoos.
De boot is beschikbaar om te Nike Air Max 2017 Womens dragen in de videogame en wordt gedragen op het veld door Kevin De Bruyne, Fran Kirby en Federico Bernardeschi. Ter ere van de prestaties van Luka Modri? verschijnt de limited-edition Golden Touch Mercurial 360-boot op 4 december op Nike.com en bij geselecteerde retailers. Internationaal merk en retailer Adidas ZX 750 Womens Air Jordan XIII van CLOT brengt hulde aan de jeugd van mede-oprichter en creatief directeur Edison Chen, die hij tussen Canada en Hong Kong doorbracht.
Chen koos ervoor om aan de Air Jordan XIII te werken omdat het zijn go-to was tijdens zijn middelbare school basketbalcarrière - en blijft een favoriete schoen. Om zijn Chinese afkomst te eren, putte hij uit een recent bezoek aan de provincie Lintong in de provincie Shaanxi, waar de beelden van Terracotta Warriors al meer dan 2000 jaar oud zijn. Om de oxidatie van dat terracotta aardewerk Adidas Superstar Femme te repliceren, gebruikt de CLOT x Air Jordan XIII Low een Sepia Stone, Terra Blush en Canteen colorway. Het ontwerp van het gevoerde bovenste deel weerspiegelt het pantser dat wordt gedragen door de Terracotta Warriors. Subtiele knikjes naar MJ komen door in het zijpaneel, waar stippen op elke tegel Nike Air Max 97 Womens in twee?n en drie?n verschijnen. Om het af te maken, verschijnen metallic gouden CLOT- en Jordan Brand-logo's op de tong, de hak en de zool.
De CLOT x Air Jordan XIII Low releases exclusief bij Innersect Shanghai, China, op 8 december, gevolgd door Nike Free 5.0 Femme een wereldwijde release op 13 december bij Juice Stores.

Thumbs up